Alumnes de batxillerat de l’IES Manacor visiten l’Ajuntament

Què fa l’Ajuntament? Com puc relacionar-m’hi com a ciutadà? Quins tràmits hi puc sol·licitar? Quins serveis procura?. Aquestes són només algunes de les qüestions que aquest passat dimecres una seixantena d’alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Manacor plantejaren durant la seva visita a l’Ajuntament de Manacor i alguns dels seus serveis. 

 El batle de Manacor, Miquel Oliver, els va donar la benvinguda i els va agrair l’interès per conèixer l’administració, el que els permetrà exercir els seus drets i deures com a ciutadans. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad