Tomeu Matamalas presenta la seva darrera novel·la ‘Declivi’

El polifacètic creador Tomeu Matamalas presenta avui dia 4 de novembre a les 20 hores a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor el seu darrer llibre ‘Declivi’ una novel·la editada per Món de Llibres que el músic i escriptor manacorí situa entre Viena i Venècia, entre els records i les certeses de la relació que s’estableix entre un metge de la capital austríaca i la baronesa Gisela, representant de la noblesa veneciana del segle XIX. Una trama ben interessant contada amb la claretat i la saviesa a l’hora d’escriure que ve demostrant Matamalas des de fa més d’una dècada. Jaume Capó es farà càrrec de la presentació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad