Tomeu Matamalas presenta la seva darrera novel·la ‘Declivi’

El polifacètic creador Tomeu Matamalas presenta avui dia 4 de novembre a les 20 hores a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor el seu darrer llibre ‘Declivi’ una novel·la editada per Món de Llibres que el músic i escriptor manacorí situa entre Viena i Venècia, entre els records i les certeses de la relació que s’estableix entre un metge de la capital austríaca i la baronesa Gisela, representant de la noblesa veneciana del segle XIX. Una trama ben interessant contada amb la claretat i la saviesa a l’hora d’escriure que ve demostrant Matamalas des de fa més d’una dècada. Jaume Capó es farà càrrec de la presentació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad