“Dur el tren per dins Manacor suposaria xapar el poble”

El PP de Manacor diu que la decisió podria ser dramàtica i expressa la necessitat de mantenir la via verda

 

El Partit Popular de Manacor no creu que fer passar el tren novament per dins el poble sigui, a dia d’avui, pertinent. “Davant la creixent preocupació popular per l’anunci del Govern de les Illes de reprendre el projecte del tren de Llevant, des del Partit Popular de Manacor volem deixar clara la nostra postura al respecte”.

“Primer de tot, entenem que a aquestes alçades, mantenir l’antic traçat de la via seria fer passes endarrere en la conciliació ciutadana. Per aquest motiu, instam el Govern de les Illes Balears a replantejar bé el projecte i estudiar alternatives abans de prendre qualsevol decisió que podria esdevenir dramàtica”.

“L’actual Passeig del Ferrocarril és una de les principals artèries de la ciutat. El fet que el tren hagués de transcórrer també per aquest traçat suposaria xapar Manacor. A més, tenint en compte les darreres restriccions del tràfic aplicades per l’equip de govern manacorí al centre, que el tren circuli pel Passeig Ferrocarril no faria més que augmentar exponencialment els embotellaments que ja s’estan produint a dia d’avui”.

“Així mateix, volem reivindicar la necessitat de mantenir la via verda. Aquesta instal·lació ha esdevingut en els darrers anys un element més de la contrada. És indiscutible l’enorme ús que li donen els veïnats del Llevant, i també d’altres indrets, i els enormes beneficis que suposa disposar d’aquesta via segura que uneix les distintes localitats i afavoreix la pràctica de l’esport entre altres”.

“Entenem i compartim la necessitat de millorar el transport públic a la nostra comunitat, però no s’ha de desvestir un sant per vestir-ne un altre. Creiem que el retorn del tren de Llevant requereix un debat serè i assossegat ja que són moltes les persones, entitats i associacions que haurien de dir la seva en aquesta qüestió per tal d’intentar arribar al màxim consens que satisfaci una àmplia majoria”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad