Els veïnats de ses Comes es queixen de les deficiències de la plaça

Els veïnats de la plaça de ses Comes de Porto Cristo diuen estar “molt indignats pel pèssim estat” en què es troba actualment l’espai. “Es tracta dels pocs espais públics on els nins poden acudir a jugar amb els seus pares, ja que compta amb una pista i diversos gronxadors per divertir-se, a més de bancs on es poden asseure.

Els residents es queixen que, quan arriba el capvespre, jugar en aquesta zona pública s’ha convertit en un perill, ja que amb prou feines hi ha llum artificial. “És un espai amb pocs fanals i, a més, molts ni tan sols s’encenen, de manera que el parc infantil està pràcticament a les fosques”, critiquen. “Aquests darrers dies, en què s’ha escurçat el dia i cada vegada es fa fosc més aviat, és pràcticament impossible que els menors o els adolescents puguin practicar esport a la pista; només hi ha una mínima llum del fanal de l’edifici del davant.

Una altra de les deficiències que denuncien els veïnats és que no es reparen les engronxadores o del castell de joc dels nins. Afirmen que hi ha zones perilloses i temen que en qualsevol moment algun dels usuaris pugui tenir un accident greu. Aquests trencaments, segons afirmen, no són recents, sinó que fa molt de temps i que els responsables de manteniment de l’Ajuntament ho saben, perquè els ho han comunicat.

Alguns dels bancs, diuen, estan afectats pel corc que ja ha destruït per dins la fusta. Els veïns asseguren que els pares no gosen asseure’s en aquest espai, perquè temen que en qualsevol moment la fusta es trenqui i es pot produir algun accident.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad