Un home amb més de 50 detencions policials és arrestat per robar al municipi

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un delinqüent conegut per la policia per tenir nombrosos antecedents. Es tracta d’un home de 56 d’edat i origen marroquí que actua de manera habitual preferentment a les zones turístiques de Cala Murada i Cales de Mallorca, ambdues del municipi de Manacor i també en altres municipis costaners.

El “modus operandi” utilitzat per aquest individu consisteix a rondar per les zones turístiques aïllades, fent-se passar per jardiner o operari de manteniment, tot cercant habitatges unifamiliars, xalets, etc. esperant qualque distracció de deixar alguna porta oberta, entrar al seu interior i sostreure totes les joies, efectes i doblers que pugui, la qual cosa realitzava fins i tot amb persones al seu interior.

En cas de veure’s descobert per algun dels perjudicats simulava que estava cercant feina de jardiner o que s’havia equivocat de vivenda, per a continuació abandonar ràpidament el lloc. Per donar cobertura a la seva coartada es traslladava a les seves zones d’actuació en una furgoneta de les utilitzades per a aquestes professions i portava la vestimenta i eines necessàries per intentar passar desapercebut.

Aquesta detenció va venir gràcies al fet que justament una família el va sorprendre entrant a l’interior del seu habitatge utilitzat la porta de la cuina que donava al jardí, la qual no estava tancada amb clau. Un cop descobert va emprendre la fugida però malgrat el més que evident ensurt per als perjudicats, aquests van aconseguir gravar-ho amb el telèfon mòbil, aportant les imatges a la denúncia.

Quan els investigadors van veure l’enregistrament van confirmar les clares sospites que tenien sobre el presumpte autor del fet i van iniciar les gestions oportunes per a la seva localització i detenció, la qual van aconseguir dijous passat amb el corresponent atestat i essent posat tot d’una a disposició Judicial. El detingut compta amb més de 50 detencions policials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad