El Convent, com mai s’havia vist

La imatge

 

La Nit de les esglésies, l’acte que el Bisbat de Mallorca va programar aquest passat 14 d’octubre a tota l’illa, va il·luminar com mai s’havia vist fins ara tres temples de Palma, dos de Petra, un a Santanyí i els convents de Felanitx i Manacor, on tant l’església com el claustre s’ompliren d’espelmes des de les 20 fins a les 23 hores, deixant imatges espectaculars d’una bellesa tranquil·la.

Fotos: Joan Servera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad