El CE Manacor s’enfrontarà a l’Andorra de Gerard Piqué a la Copa del Rei

El FC Andorra serà el primer rival del CE Manacor en el retorn dels roig i blancs a una eliminatòria de la Copa del Rei. Els d’Eder Sarabia, que enguany juguen a la divisió de plata del futbol espanyol, s’enfrontaran en partit únic a l’equip manacorí el proper 13 de novembre a Na Capellera. Satisfacció entre la directiva després del sorteig d’aquest dilluns a Madrid. Confien en les possibilitats de l’equip de la Tercera RFEF i conviden al president de l’Andorra, el central del FC Barcelona, Gerard Piqué. Les entrades es posaran a la venda durant els propers dies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad