El CE Manacor s’enfrontarà a l’Andorra de Gerard Piqué a la Copa del Rei

El FC Andorra serà el primer rival del CE Manacor en el retorn dels roig i blancs a una eliminatòria de la Copa del Rei. Els d’Eder Sarabia, que enguany juguen a la divisió de plata del futbol espanyol, s’enfrontaran en partit únic a l’equip manacorí el proper 13 de novembre a Na Capellera. Satisfacció entre la directiva després del sorteig d’aquest dilluns a Madrid. Confien en les possibilitats de l’equip de la Tercera RFEF i conviden al president de l’Andorra, el central del FC Barcelona, Gerard Piqué. Les entrades es posaran a la venda durant els propers dies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad