Majorica es vol convèncer que és mallorquina i té futur

Majorica ha celebrat aquesta setmana una convenció on ha reunit a Manacor els seus 200 treballadors per explicar-lis els eixos estratègics de la marca pels propers anys i descobrir les novetats que posarà en marxa pròximament.

L’any passat, la francesa Majolaperla es va fer amb la propietat de la històrica companyia: “Després d’aquest any d’adaptació, Majorica ha anat consolidant les noves bases en les quals es fonamentarà l’activitat de l’empresa en els propers anys. Orientat a recuperar la viabilitat de la companyia i reflotar-la per recuperar el posicionament en el mercat”, han dit els directius, molts d’ells els mateixos que hi havia quan la companyia va fer fallida i va haver de presentar un concurs de creditors.

Dos dies per donar a conèixer “la nova Majorica”

La companyia ha volgut juntar els seus treballadors a Manacor i preparar dues jornades en les que poder cohesionar a tot l’equip i presentar a la Nova Majorica. Durant la primera jornada els treballadors de tots els departaments han pogut gaudir d’activitats de Team Building a l’aire lliure, que van servir per a descobrir les novetats de la companyia des d’un angle creatiu i singular. Després d’aquestes activitats i arribada la nit, els assistents a la convenció van poder gaudir d’un sopar de gala en el restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo.

Durant la segona jornada, l’equip directiu de la companyia ha presentat els eixos estratègics de Majorica amb presentacions personalitzades a cadascun dels departaments de la companyia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad