L’Ajuntament contracta tretze joves del SOIB durant mig any

L’Ajuntament de Manacor ha contractat tretze treballadors del programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022, un programa de contractació pública promogut pel SOIB que fomenta la contractació de joves per millorar la seva ocupabilitat en àrees de la seva formació i, així, millorar les seves possibilitats d’inserció en el mercat laboral. Els joves s’han incorporat a l’Ajuntament de Manacor amb contractes d’un any de durada.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Foment de l’Ocupació, Núria Hinojosa, han donat la benvinguda aquest divendres als tretze nous treballadors que des de fa una setmana s’han incorporat a diferents departaments de l’Ajuntament de Manacor. A l’acte també hi han assistit la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila; el delegat de Cultura, Mateu Marcé; la delegada de Comerç i Turisme, Maria Antònia Truyols; el delegat de Policia Local i Recursos Humans, Joan Gaià; el delegat dels nuclis costaners, Sebastià Nadal; i el delegat de Medi Ambient i Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

El batle, Miquel Oliver, ha desitjat als joves una experiència satisfactòria durant la seva estada a l’Ajuntament de Manacor i els ha agraït la seva predisposició a «millorar el servei públic que procura l’Ajuntament de Manacor des dels seus diferents llocs de feina i, per tant, a contribuir a fer un municipi millor». La delegada del Foment de l’Ocupació, Núria Hinojosa, ha destacat l’oportunitat que suposa aquesta iniciativa a l’hora de «oferir una experiència laboral a aquestes persones dins l’administració pública i també poder completar les mancances que té l’Ajuntament a determinats departaments».

El pressupost total del projecte és de 550.916,16 €. El SOIB n’aporta 404.298.12 € i l’Ajuntament 146.618,04 €. Aquesta iniciativa la promou el SOIB amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals- és un programa que pretén reduir una de les principals barreres que es troben les persones amb titulació a l’hora d’accedir a llocs de treball qualificats: la manca d’una primera experiència professional relacionada amb la formació especialitzada pròpia.

Poden participar al programa joves desocupats, amb més de 18 anys i menys de 30 anys, inscrits com a demandants desocupats en el SOIB, que compleixin els requisits següents:

Estar inscrit o inscrita en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Estar en possessió d’una titulació universitària o de formació professional de grau superior o certificats de professionalitat de nivell 3.

Haver acabat la formació en els darrers 3 anys (5 anys en el cas de persones amb discapacitat)

Complir els requisits per poder ser contractat o contractada mitjançant un contracte en pràctiques.

 

Perfil professional i destinació de les persones contractades:

 

– Treballadora social (Departament de Serveis Socials)

– Educadora social (Departament de Serveis Socials)

– Tècnic integració social (Departament de Serveis Socials)

– Administratiu (Departament de Festes)

– Educador. (Museu d’Història de Manacor)

– Tècnica lingüística (Escola Municipal de Mallorquí / Institució Pública Antoni M. Alcover).

– Dissenyador gràfic (Departament de Comunicacions)

– Administrativa (Departament d’Urbanisme)

– Administrativa (Policia Local)

– Tècnic de Medi Ambient (Departament de Medi Ambient)

– Tècnic de Medi Ambient (Departament de Medi Ambient)

– Tècnica jurídica (Departament d’Esports)

– Historiador (Museu d’Història de Manacor / Departament de Patrimoni)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad