La ploma d’Aurora Picornell, entre els objectes exhumats a Manacor

Al costat del cos d’Aurora Picornell varen ser recuperats també una sèrie d’objectes, en la seva majoria elements de vestimenta: un botó blanc de nacre, una sivella metàl·lica, un imperdible, un botó de pressió metàl·lic i dos pesos circulars de plom amb orifici central. A més, en el tòrax dret va ser trobada una ploma estilogràfica jaspiada, que haurà de ser restaurada per a la seva consolidació en els pròxims mesos.

La restauració i consolidació de manera integral dels objectes associats als cossos trobats en les fosses és una iniciativa pionera del Govern de les Illes Balears, que es va incloure per primera vegada en el Tercer Pla de Fosses.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad