Homenatge a Joan Puerto a través de ‘El Padrino’

Antoni Ferrer Vallespir

 

El passat dijous 13 d’octubre el Cinemaclub 39 Escalons va projectar als Multicines Manacor ‘El Padrino, l’obra mestra de Francis Ford Coppola que enguany fa 50 anys des de la seva estrena. Amb la seva projecció el cineclub i el personal del complex cinematogràfic van voler retre un petit homenatge a Joan Puerto Ginard, que va treballar als cines des que es van inaugurar, el 30 de juny del 2000, fins al tancament temporal a causa de la pandèmia del COVID 19.

En aquell període en què van estar tancats, a Joan se li va diagnosticar una malaltia incurable i després d’una heroica lluita que va durar onze mesos, el 18 de febrer de 2021 ens va deixar. El Padrino era la seva pel·lícula fetitxe, la seva pel·lícula de referència, per això quan es va tornar a projectar aquest passat 13 d’octubre se li va dedicar el passi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad