L’ensaïmada papal, a punt de ser entregada

La imatge

 

Tot és ja a punt pel gran moment, el ball dels Moretons de Manacor davant el Papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà. Tendrà lloc avuí dematí i culminarà així el dia viscut ahir a l’embaixada i a l’oficina de turisme espanyola de la plaça d’Espanya de Roma, on el grup de Sant Domingo va ballar en diverses ocasions i va deixar una gran imatge del poble, que després es va presentar en societat gràcies als parlaments de la delegada de Turisme de l’Ajuntament, Maria Antònia Truyols i al president de l’Associació Cultural Sant Domingo, Antoni Oliver. Unes presentacions que també van anar acompanyades del tast de productes típics de Manacor i Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad