L’ensaïmada papal, a punt de ser entregada

La imatge

 

Tot és ja a punt pel gran moment, el ball dels Moretons de Manacor davant el Papa Francesc a la plaça de Sant Pere del Vaticà. Tendrà lloc avuí dematí i culminarà així el dia viscut ahir a l’embaixada i a l’oficina de turisme espanyola de la plaça d’Espanya de Roma, on el grup de Sant Domingo va ballar en diverses ocasions i va deixar una gran imatge del poble, que després es va presentar en societat gràcies als parlaments de la delegada de Turisme de l’Ajuntament, Maria Antònia Truyols i al president de l’Associació Cultural Sant Domingo, Antoni Oliver. Unes presentacions que també van anar acompanyades del tast de productes típics de Manacor i Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad