Els Moretons posen rumb al Vaticà

La imatge

 

Els Moretons ja són a Roma. La delegació manacorina de l’Associació cultural de Sant domingo ha partit aquest dilluns migdia de l’aeroport de Son Sant Joan cap a la capital italiana on dimecres ballaran a la plaça de Sant Pere del Vaticà davant el Papa Francesc. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha acomiadat el grup per desitjar-los bon viatge i els ha fet entrega de la bandera de Manacor. La delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, acompanya el grup, i aquest dimarts està previst que es reuneixi amb la premsa italiana a Roma per donar a conèixer el municipi de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad