Els Moretons posen rumb al Vaticà

La imatge

 

Els Moretons ja són a Roma. La delegació manacorina de l’Associació cultural de Sant domingo ha partit aquest dilluns migdia de l’aeroport de Son Sant Joan cap a la capital italiana on dimecres ballaran a la plaça de Sant Pere del Vaticà davant el Papa Francesc. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha acomiadat el grup per desitjar-los bon viatge i els ha fet entrega de la bandera de Manacor. La delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, acompanya el grup, i aquest dimarts està previst que es reuneixi amb la premsa italiana a Roma per donar a conèixer el municipi de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad