Recullen signatures contra el tancament de la primera línia de Porto Cristo

Els veïnats dels carrers de la Mar, den Sureda o Navegants de Porto Cristo han començat a recollir signatures com a mostra de protesta pel tancament del carrer Bordils i, per tant, la prohibició (al manco fins que es recepcionin les obres) perquè els vehicles pugin o baixin la costa den Blau. “Els adoquins s’aixequen de tants de cotxes que hi han començat a passar perquè ja no ho poden fer per la primera línia; i a gran velocitat que és el més preocupant per nosaltres. Les voreres, a més, estan en mal estat”, critiquen els portenys afectats, que ja duen unes 200 signatures recaptades.

Fins i tot han dissenyat un cartell de protesta pels renous. Així mateix està previst que el proper diumenge 23 d’octubre s’organitzi una festa pel primer aniversari del Carreró de l’Art de Porto Cristo on es recullin més signatures.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad