Les pluges treuen brutor i rates a la platja de Porto Cristo

La imatge

 

Les denominades per molts de veïnats com a obres de la vergonya continuen deixant imatges preocupants a la primera línia de Porto Cristo. Les darreres, a més, impacten. I és que les pluges intermitents d’ahir van fer que les noves canalitzacions no donessin abasto i pel clavegueram sortissin tota casta de residus i nombroses rates mortes. Una porqueria mesclada amb aigua que va anar caient des del carrer Bordils fins acabar a la platja formant reguerons. Tot això sembra de nou els dubtes per un projecte lent i mal executat. Així les coses, també cal dir que la brigada ha netejat de bon matí la zona per deixar una imatge més amable.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad