Les pluges treuen brutor i rates a la platja de Porto Cristo

La imatge

 

Les denominades per molts de veïnats com a obres de la vergonya continuen deixant imatges preocupants a la primera línia de Porto Cristo. Les darreres, a més, impacten. I és que les pluges intermitents d’ahir van fer que les noves canalitzacions no donessin abasto i pel clavegueram sortissin tota casta de residus i nombroses rates mortes. Una porqueria mesclada amb aigua que va anar caient des del carrer Bordils fins acabar a la platja formant reguerons. Tot això sembra de nou els dubtes per un projecte lent i mal executat. Així les coses, també cal dir que la brigada ha netejat de bon matí la zona per deixar una imatge més amable.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad