La Torre de ses Puntes passarà a ser part de l’escola

El ple de l’Ajuntament de Manacor ha aprovat cedir l’edifici de la Torre de ses Puntes a la Conselleria d’Educació per ser destinat a l’ampliació del CEIP Sa Torre. L’edifici serà ocupat en la seva totalitat per a usos educatius i la Conselleria d’Educació es farà càrrec de les obres necessàries d’adaptació, que en general consisteixen en la creació d’una sala polivalent i d’una sala de psicomotricitat, a més d’altres obres de reparació.

La mesura s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups de l’equip de govern (MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem), El Pi i AIPC-SyS i l’abstenció del PP. L’edifici, de planta baixa, pis i porxo, té una superfície de 81,50 metres quadrats i continuarà essent de titularitat municipal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad