La Torre de ses Puntes passarà a ser part de l’escola

El ple de l’Ajuntament de Manacor ha aprovat cedir l’edifici de la Torre de ses Puntes a la Conselleria d’Educació per ser destinat a l’ampliació del CEIP Sa Torre. L’edifici serà ocupat en la seva totalitat per a usos educatius i la Conselleria d’Educació es farà càrrec de les obres necessàries d’adaptació, que en general consisteixen en la creació d’una sala polivalent i d’una sala de psicomotricitat, a més d’altres obres de reparació.

La mesura s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups de l’equip de govern (MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem), El Pi i AIPC-SyS i l’abstenció del PP. L’edifici, de planta baixa, pis i porxo, té una superfície de 81,50 metres quadrats i continuarà essent de titularitat municipal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad