La conselleria de Salut té cinc anys per construir el segon ambulatori

L’ajuntament de Manacor ha acordat cedir gratuïtament a la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears un terreny de 4.278 metres quadrats de superfície situat al passeig del Ferrocarril per a la construcció d’un nou centre sanitari que doni servei a la denominada Zona Bàsica de Salut Na Camel·la-Manacor. L’Ajuntament requereix a la Conselleria que el nou edifici s’haurà de situar a la màxima distància possible dels elements patrimonials catalogats del Molí d’en Beió i de la Farinera. En cas que la Conselleria de Salut no hagi complert la finalitat de la cessió en el termini de cinc anys, es produirà la reversió automàtica.

Aquesta Zona Bàsica de Salut englobaria la part oriental del terme municipal i de la ciutat de Manacor i donaria resposta a l’augment de la població de Manacor, que ha passat dels 30.177 habitants de l’any 1990 en què es construí l’actual Centre de Salut de sa Torre, als 44.809 actuals. Així ho ha aprovat el ple municipal reunit aquest dilluns horabaixa amb els vots a favor dels partits de l’equip de govern (MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem), El Pi i AIPC-SYS i l’abstenció del PP.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad