“És vergonyós com ens tracta l’Ajuntament”

Intolerable, vergonyós i denigrant. Així defineix l’equip del CD S’Illot Futsal l’actuació municipal respecte a la gestió i el manteniment del poliesportiu s’illoter, brut i amb els vestuaris tancats. “Fa 5 anys que varem formar el club i utilitzam les instal·lacions. Primer ens vàrem prometre que serien dignes i amb vestuaris. Fa un any que n’hi ha però l’Ajuntament no s’ha dignat a obrir-los”, expliquen des del club.

“La setmana que ve començam la lliga i no tendrem vestuaris, ja no només per nosaltres sino pels visitants i els àrbitres, el que ens suposarà una sanció econòmica per part de la Federació. Però això no acaba aquí, cada dia de entrenament ens trobam les instal·lacions brutes. Ningú les vigila. Cap persona de s’Ajuntament fa res ni li posa remei”, critiquen mencionant el delegat d’Esports, Artur Aguiló.

“Ens responen literalment: Què voleu que facem”. “És vergonyós com ens tracten. D’aqui poc hi ha eleccions i qualsevol membre del club, així com mares, pares i jugadors tenim clar a qui no hem de votar. Des del club ens veim obligats a cercar alternatives a altres llocs”. “L’únic que volem es fomentar l’esport per a nins i adults”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad