Neix el primer fill de Rafel Nadal i Xisca Perelló

El tennista manacorí Rafel Nadal i la seva dona, Xisca Perelló, han estat pares aquest dissabte dematí. L’infant, encara que ha nascut a les 37 setmanes de gestació, està bé igual que la seva mare. El part ha tengut lloc a la clínica privada Palmaplanas, on Perelló va ingressar ahir.

Nadal va tornar a l’illa fa unes setmanes entre d’altres coses, per acompanyar la seva dona en el naixement del seu primer fill. Després de caure a vuitens de final de l’Open dels EUA, va confessar que necessitava tornar a casa, perquè tenia coses molt més importants per atendre que el tennis.

Xisca Perelló, segons Diario de Malloca, ja va ingressar a finals d’agost en una clínica privada on va estar diverses setmanes en observació mèdica. La notícia ja és a les xarxes socials després que el programa La Zona 10 de Ràdio Marca a Mallorca informés de l’esdeveniment. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad