Neix el primer fill de Rafel Nadal i Xisca Perelló

El tennista manacorí Rafel Nadal i la seva dona, Xisca Perelló, han estat pares aquest dissabte dematí. L’infant, encara que ha nascut a les 37 setmanes de gestació, està bé igual que la seva mare. El part ha tengut lloc a la clínica privada Palmaplanas, on Perelló va ingressar ahir.

Nadal va tornar a l’illa fa unes setmanes entre d’altres coses, per acompanyar la seva dona en el naixement del seu primer fill. Després de caure a vuitens de final de l’Open dels EUA, va confessar que necessitava tornar a casa, perquè tenia coses molt més importants per atendre que el tennis.

Xisca Perelló, segons Diario de Malloca, ja va ingressar a finals d’agost en una clínica privada on va estar diverses setmanes en observació mèdica. La notícia ja és a les xarxes socials després que el programa La Zona 10 de Ràdio Marca a Mallorca informés de l’esdeveniment. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad