Vuit veïnats evacuats a Manacor aquesta matinada per les fortes pluges

Vuit veïns de Manacor han hagut de ser evacuats dels seus domicilis aquesta matinada per mor de les fortes pluges. Cinc d’ells han passat la nit al Poliesportiu Municipal Miquel Àngel Nadal i a hores d’ara esperen poder anar als seus domicilis al llarg del matí a valorar els danys. En cas que no puguin tornar als seus domicilis, l’Ajuntament els proporcionarà allotjament.

El batle de Manacor, Miquel Oliver ha acompanyat els veïnats durant la nit i agraeix la tasca de l’ Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Manacor, que també han col·laborat amb l’evacuació d’aigua de diverses acumulacions d’aigua de la ciutat, així com al personal municipal i la Policia Local. Al llarg del matí es valoraran els danys que la pluja ha provocat al municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad