La primera línia de Porto Cristo torna a inundar-se amb quatre gotes

La imatge

 

Que les obres de la primera línia de Porto Cristo han estat i són un mal de cap és més que evident. Que la reforma interna no funciona, també. Això ha tornat a quedar demostrat avui, quan amb quatre gotes ni els embornals ni les canonades han donat abasto i l’aigua ha sortit directament a la zona adoquinada i d’allà a la platja, que ha agafat en pocs minuts un color sospitosament marronós. Un episodi més que sembla no serà el darrer.

Fotos: Son Cifre Vell Pedrosubb

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad