La primera línia de Porto Cristo torna a inundar-se amb quatre gotes

La imatge

 

Que les obres de la primera línia de Porto Cristo han estat i són un mal de cap és més que evident. Que la reforma interna no funciona, també. Això ha tornat a quedar demostrat avui, quan amb quatre gotes ni els embornals ni les canonades han donat abasto i l’aigua ha sortit directament a la zona adoquinada i d’allà a la platja, que ha agafat en pocs minuts un color sospitosament marronós. Un episodi més que sembla no serà el darrer.

Fotos: Son Cifre Vell Pedrosubb

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad