39 Escalons inicia avui una nova temporada de projeccions en V.O.S.

El Cinemaclub 39 Escalons de Manacor obri avui dijous una nova temporada de projeccions en versió original subtitulada, en un mes on destaca la reposició restaurada del 50è aniversari de ‘El Padrino’ de Francis Ford Coppola, el proper 13 d’octubre.

Avui a les 20.30 hores als Multicines Manacor serà el torn de la cinta suïssa ‘La fotógrafa de Monte Veritá’, la història d’una jove de l’alta burgesia que viu relegada en un simple paper d’observadora d’un entorn claustrofòbic i extremadament patriarcal, on ja no li queden forces per dedicar-se a la passió: la fotografia.

La gran novetat d’aquesta temporada 2022-2023 és la posada en marxa d’un carnet d’Amic de 39 Escalons amb el qual es podrà obtenir un descompte de dos euros respecte al preu habitual de cinc. La targeta costa 50 euros i ja es pot sol·licitar avui horabaixa al Multicines.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad