Així quedarà la nova plaça des Cós de Manacor

Aquest és l’aspecte que tendrà la nova plaça des Cós (que estarà llesta abans de la propera Setmana Santa), que passarà a tenir un únic sentit de la circulació i l’enllaç amb el carrer Olesa, Baix des Cós i Toni Galmés es resoldrà amb una rotonda de petites dimensions. També s’eliminaran els semàfors existents. Es reduirà l’aparcament a una plaça adaptada i algunes places de càrrega i descàrrega. La resta d’espai públic passarà a ser espai per als vianants i es deixarà tota la plaça al mateix nivell.

Se substituirà el paviment asfàltic per llambordins de formigó i les zones per als vianants seran de llambordins d’un color arenós, tot al mateix nivell.

El projecte també preveu que es pugui aprofitar el vial de trànsit per a la seva utilització ocasional en curses populars, recuperant l’ús que tenia antigament aquest emplaçament. També es deixarà un itinerari adaptat paral·lel a la façana i la major part de la plaça es deixarà lliure per a l’ús públic dels vianants, amb conjunts de bancs dispersos que convidaran a aprofitar la plaça com a lloc d’estada a l’aire lliure. A la part de ponent, entre el vial rodat i les façanes es deixa una voravia ampla pel pas de vianants des del centre fins a la plaça de Ramon Llull, que augmenta considerablement l’amplada de l’actual.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad