Xisco Muñoz fitxa per l’Anorthosis Famagusta de Xipre

L’Anorthosis Famagusta de la primera divisió de futbol xipriota, ha anunciat el fitxatge del tècnic manacorí Xisco Muñoz. L’acord és fins al final de la temporada 2022-23. El cos tècnic també inclou a Miquel Àngel Muñoz com a assistent i Jorbi Abella de preparador físic. Muñoz ja ha realitzat avui el seu primer entrenament amb l’equip a la ciutat esportiva A. Karràs.

Xisco Muñoz, que compareixerà davant la premsa aquest dimecres a les 12 hores, va començar la seva carrera com a entrenador al Dinamo Tbilisi de la lliga georgiana, equip en què també va jugar com a futbolista i amb el qual va guanyar el campionat de 2020.

Després va passar pel Watford anglès amb qui va acabar segon de la Championship i va aconseguir l’ascens a la Premier League. A l’octubre del 2021 sen va anar a l’Osca de la Segona Divisió espanyola.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad