Cada manacorí ja disposa de 60 euros per gastar al petit comerç

A partir d’aquest dimarts 4 d’octubre, cada resident manacorí major de 16 anys disposarà de 60 euros (quatre bons de descompte de 15 euros) que podrà bescanviar per comprar al petit comerç de les illes (105 només a Manacor). És el segon any consecutiu que el Govern regala bons de descompte a través d’aquesta campanya, impulsada per la Direcció General de Comerç.

En aquesta ocasió, cada ciutadà rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar en els establiments adherits a la campanya —més de 800 comerços, repartits arreu de les Illes— per compres superiors a 30 euros, i fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons, que es poden acumular en una sola compra o fer-los servir en diferents compres, en diversos o en un únic comerç, se sol·liciten directament a la botiga (no són aplicables a compres per internet), i per a això només és necessari presentar el DNI, NIE o passaport.

En aquesta segona edició s’han inscrit comerços de tots els municipis de les Illes Balears; en total, 812 establiments, fàcilment identificables pels cartells indicatius que ja pengen visibles en els seus aparadors, i que també es poden consultar en la plataforma www.bonsillesbalears.com.

La campanya romandrà oberta fins al 31 de desembre o fins que s’hagi esgotat el pressupost, i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca i les organitzacions empresarials del comerç de les Illes Balears.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad