Un Manacor amb molt d’art

L’històric barri de Fartàritx i els seus molins acullen la primera edició de la Nit de l’Art amb més de 70 artistes i artesans

Manacor va condensar aquest dissabte a l’històric barri de Fartàritx tot el seu potencial artístic en la primera edició del Nit de l’Art. Milers de persones van anar arribant des de les 17 hores fins a la zona per gaudir tant de les parades a l’aire lliure com dels nombrosos garatges i molins fariners que oberts per a l’ocasió, com ja passàs a la Vila del Llibre, quan fa només uns mesos va registrar un altre notable èxit de convocatòria, encara que en aquell cas a la barriada del Pou Fondo.

Fórmules similars i de poc pressupost que acaben sent un encert en recuperar pel públic i per unes hores, llocs normalment vetats a la vista. Una Nit de l’Art protagonitzada per més de 70 artistes i artesans, amb propostes per a tots els públics.

El carrer de la Llum, el carrer del Remei i el carrer de la Creu acolliren les exposicions exteriors de 52 artistes. Al carrer de la Creu les carpes per a activitats infantils i per a gent gran, així com un escenari amb música indie des de les 20 hores. Al carrer den Gelabert l’artesania exterior, mentre que la plaça de la Concòrdia, més àmplia i amb el seu característic molí de fons, va desplegar un escenari destinat a la música jazz i electrònica, amb barres de cervesa i foodtrucks.

Entre els espais privats, a més de cases i garatges van obrir les perruqueries Barita i Perfils, el Molí dels Tastavins, el den Parera, el Molí de sa Coma, el den Sabina, la casa Oliver Mestre, les cotxeries del carrer de la Creu 6, del carrer del Remei 46 i del carrer Comtessa 57, a més dels estudis de Cati Cànoves i Jesús Ballester.

Per completar-ho tot la primera Nit de l’Art manacorina també va comptar amb taules rodones, recitals poètics, teatre, contacontes, tallers infantils, tallers per a gent gran, exposicions plàstiques, artesania o performances.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad