Cossiers i xeremiers: 40 anys junts a Manacor

L’Escola Municipal de Mallorquí ha acollit aquest dimecres l’acte de recepció dels Cossiers de Manacor per part de l’Ajuntament de Manacor. L’objectiu d’aquesta trobada que es fa cada any és agrair amb un obsequi, la dedicació de tota la gent que col·labora perquè les dues sortides anuals dels Cossiers (dia del pregó de les Fires i Festes de Primavera i el dia de la festa del St. Crist) siguin possibles i siguin un èxit.

El batle, Miquel Oliver, i el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, han donat les gràcies als cossiers, a la dama, al dimoni, als flabiolers, al coordinador, Sebastià Galmés. Llodrà ha agraït la seva contribució per fer possible que el poble conegui, estimi i valori aquesta dansa. Així mateix, ha celebrat que «enguany sí, enguany hem pogut seguir els Cossiers, la dama i el dimoni pels carrers de Manacor, sense mascaretes ni restriccions» i ha destacat l’esforç d’adaptació de tots els presents per fer possible aquesta festa tan nostra durant la pandèmia.

Enguany, de manera molt especial, s’ha volgut reconèixer la tasca dels dos xeremiers, el montuïrer Tomàs Salom i Rossinyol i el sineuer Miquel Tugores Riutort que, des de 1983 en Tomàs i del 82 en Miquel, han acompanyat els nostres Cossiers pels carrers del Manacor. Sebastià Llodrà, en nom de l’Ajuntament ha dit unes paraules d’agraïment per aquests 40 anys de dedicació i ha insistit que, no cal dir-ho, Manacor és ca seva.

L’Escola Municipal ha obsequiat als presents amb un senalló personalitzat amb les cintes i els colors dels Cossiers

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad