Oportunitat única de veure El Padrino en pantalla gran a Manacor

La còpia restaurada del 50 aniversari d’una de les millors pel·lícules de la història del cinema, es projectarà a Manacor el proper 13 d’octubre. El Padrino, estrenada l’any 1972 i que és la primera part de la mítica trilogia sobre la màfia nordamericana de Francis Ford Coppola, arriba de la mà del Cinemaclub 39 Escalons, que organitza una única projecció en versió original subtitulada el proper dijous 13 d’octubre a les 20,30h als Multicines Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad