El Parc de Bombers de Manacor canvia de lloc

La imatge

 

Les obres per tomar l’actual parc de Bombers de Manacor, situat devora Perlas Majorica, i fer-ne un de nou i més gran, han obligat al Consell de Mallorca a llogar un nou espai dins el mateix polígon industrial i de serveis, al manco fins a l’estiu de 2023. Es tracta d’una nau inutilitzada devora el concessionari Audi, on ja s’ha col·locat el pertinent rètol que anuncia el nou parc on prest arribaran els camions i els professionals.

El nou edifici projectat pel Consell de Mallorca triplicarà la superficie de l’actual, constarà d’una nova torre d’entrenament única a Espanya i redireccionarà la sortida dels vehicles i les zones interiors a fi de perdre el menor temps possible.

Un fet aquest que obligarà a tomar per complet el complex actual i tornar-lo a aixecar de bell nou, un edifici més modern, funcional i sostenible que tendrà un cost de 3,7 milions d’euros, que començarà a construir-se aquest proper mes de juny i que quedarà enllestit definitivament en uns 14 mesos, és a dir, després d’estiu de 2023. 

El cap de servei dels bombers, Pedro Ladaria, explica que ara hi ha haurà més lloc destinat a vivenda i que els camions podran sortir directament al carrer, accelerant el temps de resposta. Cal recordar que l’edifici creixerà dels 560 metres quadrats actuals fins a arribar a més de 1.500 m2, tres vegades més de superficie que es guanya sobretot per les dues plantes que ara tendrà el nou parc dels Bombers de Mallorca a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad