El Parc de Bombers de Manacor canvia de lloc

La imatge

 

Les obres per tomar l’actual parc de Bombers de Manacor, situat devora Perlas Majorica, i fer-ne un de nou i més gran, han obligat al Consell de Mallorca a llogar un nou espai dins el mateix polígon industrial i de serveis, al manco fins a l’estiu de 2023. Es tracta d’una nau inutilitzada devora el concessionari Audi, on ja s’ha col·locat el pertinent rètol que anuncia el nou parc on prest arribaran els camions i els professionals.

El nou edifici projectat pel Consell de Mallorca triplicarà la superficie de l’actual, constarà d’una nova torre d’entrenament única a Espanya i redireccionarà la sortida dels vehicles i les zones interiors a fi de perdre el menor temps possible.

Un fet aquest que obligarà a tomar per complet el complex actual i tornar-lo a aixecar de bell nou, un edifici més modern, funcional i sostenible que tendrà un cost de 3,7 milions d’euros, que començarà a construir-se aquest proper mes de juny i que quedarà enllestit definitivament en uns 14 mesos, és a dir, després d’estiu de 2023. 

El cap de servei dels bombers, Pedro Ladaria, explica que ara hi ha haurà més lloc destinat a vivenda i que els camions podran sortir directament al carrer, accelerant el temps de resposta. Cal recordar que l’edifici creixerà dels 560 metres quadrats actuals fins a arribar a més de 1.500 m2, tres vegades més de superficie que es guanya sobretot per les dues plantes que ara tendrà el nou parc dels Bombers de Mallorca a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad