Reconeixement als mulassers i mulasseres de Sant Jaume

L’Escola Municipal de Mallorquí de l’ajuntament de Manacor ha reconegut aquest divendres 23 de setembre la tasca dels mulassers i mulasseres que feren ballar la Mulassa de Manacor a les festes de Sant Jaume. En l’edició d’enguany la Mulassa ha pogut tornar a ballar pels carrers de Manacor, el dia de la Crida, dia 18 de juliol, i també dia 24, dia de l’Encamisada. La festa ha tornat a ser enguany com era abans de la Covid-19 i centenars de persones s’han pogut aplegar per seguir la Mulassa.

Aquest 2022 els assajos s’han obert a la ciutadania i s’ha comptat amb tres noves mulasseres: Núria Martín García, Cati Sureda Parera i Joana Maria Ferrer Perelló. La resta de mulassers i mulasseres han estat Antoni Grimalt Brunet, Joaquin Sabater Romero, Lluís Forteza Llull, Antoni Nadal Fullana, Petra Maria Llull Cabrer, Joan Miquel Truyols Mas, Maria Montserrat Amer Ribot i Sebastià Riera Pocoví, que ha estat un any més el coordinador de la Mulassa de Manacor.

A l’acte d’agraïment hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, i el coordinador de la Xaranga que acompanya la Mulassa, Lau Puig, que han entregat un obsequi als mulassers i mulassers, una cistella amb productes d’alimentació de proximitat.

Sebastià Llodrà ha destacat la feina que fa aquest grup de joves per donar vida a aquest element de la cultura popular manacorina. El batle, ha expressat l’emoció de molts de manacorins i la seva pròpia per haver vist complert el desig, que manifestà a l’acte d’agraïment de l’any passat, de poder tornar a viure la Mulassa, els seus balls i les seves cançons sense restriccions ni pandèmies.

El coordinador de la Mulassa de Manacor, Sebastià Riera, ha agraït a l’Escola de Mallorquí i a l’Ajuntament la confiança, les paraules de reconeixement i totes les gestions que han fet possible veure ballar de nou aquest 2022 la Mulassa de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad