L’Ajuntament instal·larà 17 taules de ping pong a places i parcs

La delegació de Joventut de l’ajuntament de Manacor ha comanat 17 taules de ping pong per anar distribuint entre places i parcs del municipi de Manacor. La seva responsable, la regidora Carme Gomila, explica que seran models antivandàlics, això vol dir que tant la taula con la xarxa seran metàl·liques com la que actualment es troba col·locada al parc municipal.

Està previst que en unes duest setmanes arribin i puguin començar a ser instal·lades als espaid públics que trii el consistori. El cost de cada taula de ping pong ha estat d’uns 800 euros. Un cop als seus llocs, l’ajuntament de Manacor vol iniciar una competició o lligueta entre els més joves per anar promocionant aquest esport i la seva pràctica a l’aire lliure, amb regal de raquetes pels inscrits.

A més, d’aquí a uns tres mesos, l’Ajuntament també col·locarà cistelles públiques de bàsquet, com les que un temps hi havia per exemple a la plaça del Mercat o a la plaça Indústria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad