Miquel Barceló exposa a s’Agrícola

La imatge

 

El pintor manacorí Miquel Barceló i Adrover exposarà a partir del dissabte dia 1 d’octubre a S’Agrícola. Barceló va aprendre dibuix a l’acadèmia de Guillem Puerto, però en pintura és autodidacta. La inauguració serà el proper dissabte dia 1 d’octubre a les 19 hores i es podrà visitar fins dia 25.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad