Nous vídeos de l’incendi de dos cotxes ahir a Manacor

El vídeo

 

Dos turismes van acabar ahir calcinats al cap de cantó del carrer Fàbrica de Manacor, allà on abans hi havia la nau industrial de Procam. Per motius que encara ara s’estan investigant, un Citroën C2 va ser el primer en calar-se foc de manera espontània, sobre les 17,30h, després que la seva conductora notés una cosa estranya al motor i intentés reprendre la marxa de manera reiterada. Aquest primer incendi, que també va dur associat una serie de petites explosions, va afectar el cotxe que estava aparcat devora, un Renault Koleos que ja havia començat a cremar-se quan una dotació dels Bombers de Mallorca es va personar al lloc dels fets, uns 15 minuts després.

Nombrosos veïnats van sortir al carrer o al balcó per filmar amb els mòbils el que estava succeint o per comprovar si el seu vehicle podia estar afectat per les flames. Afortunadament efectius de la comisaria de la Policia Nacional, situada a menys de 50 metres, van evitar que ningú s’acostés als cotxes fins que arribessin els bombers.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad