Com guanyar una d’aquestes bicicletes

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha posat en marxa un concurs per poder guanyar una d’aquestes bicicletes com les que veis a la foto. És ben senzill, només heu de publicar una fotografia avui dijous dia 22 (dia mundial sense cotxes) anant en bicicleta per dins el municipi de Manacor i l’heu de publicar a les vostres xarxes socials (Facebook, Instagram o Twitter) amb l’etiqueta #PedalaPedalaràs. Que hi hagi molta sort.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad