Les imatges virtuals de com serà cada fase d’obres a l’hospital de Manacor

El vídeo

 

Tot ja està en marxa per començar la construcció del que ha de ser el nou Hospital de Manacor, un projecte ambiciós que multiplpicarà per dos el volum del centre comarcal i que modernitzarà les infraestructures i els serveis existents des de 1997. Per fer-ho més visible per a tothom des de la conselleria de Salut i l’Hospital s’ha posat en funcionament una web (ampliaciohospitalmanacor.com) des d’on poder visualitzar les fases del que seran nous edificis ambulatoris, els quiròfans o els aparcaments, amb imatges i un video en tres dimensions de com serà el resultat final.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad