Desinformació i males cares a les obres de la plaça Berard

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la plaça Berard, al barri manacorí de sa Torre, una notícia alegre si no fos perquè cap dels veïnats ha estat informat prèviament a l’inici de les feines i això ha provocat nombroses protestes, també comercials. De moment tampoc se’ls ha convocat a cap reunió informativa o de presentació del projecte, com sí ha passat recentment quan s’ha hagut d’intervenir a espais com la plaça de Sant Jaume, la plaça de Santa Catalina o la Creus Font i Roig (devora els jutjats).

Tal volta sigui perquè es preveu una obra curta i no s’esperen complicacions d’aquí al mes de novembre, o perquè des d’Urbanisme es confia que sigui el regidor de Medi Ambient qui, ja la propera setmana amb les obres en marxa, faci la presentació oficial. I això que quan es va anunciar el projecte, el mes de juny de l’any passat (fa més de catorze mesos), des de l’Ajuntament es va explicar que hi hauria una “propera reunió veïnal” per mostrar el disseny de l’arquitecta Neus Serra. Amb un pressupost abans de licitació de 278.300 euros, més 12.705 en honoraris.

Situada a la confluència de cinc carrers en ple barri de Sa Torre, aquesta plaça construïda a la fi dels anys vuitanta amb materials toscos (espai central de ciment polit i bancs de ferro) i un disseny simplista (un rectangle perfecte amb diversos arbres en els laterals), no ha estat retocada des de fa més de 30 anys, la qual cosa li confereix un aspecte molt poc acollidor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad