Concert en favor de l’Associació ELA Balears aquest dissabte a Manacor

Aquest proper dissabte 24 de setembre a partir de les 18 hores a la plaça Ramon Llull de Manacor, tendrà lloc el primer concert solidari en favor de l’associació ELA Balears per conscienciar i donar suport als malalts i famílies que pateix la malaltia, a qui que pugui tenir recolzament i qualitat de vida. Entre els artistes convidats hi son Tom Trovador, Lozano o Ácaros del son, entra d’altres, en un espectacle musical impulsat pel recentment desaparegut Santy Bassa i organitzat per l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad