Concert en favor de l’Associació ELA Balears aquest dissabte a Manacor

Aquest proper dissabte 24 de setembre a partir de les 18 hores a la plaça Ramon Llull de Manacor, tendrà lloc el primer concert solidari en favor de l’associació ELA Balears per conscienciar i donar suport als malalts i famílies que pateix la malaltia, a qui que pugui tenir recolzament i qualitat de vida. Entre els artistes convidats hi son Tom Trovador, Lozano o Ácaros del son, entra d’altres, en un espectacle musical impulsat pel recentment desaparegut Santy Bassa i organitzat per l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad