‘Jostissi de Carreró’ acumula un nou premi

‘Jostissi de Carreró’, la multipremiada pel·lícula ambientada a Porto Cristo i que ara mateix ja es pot disfrutar a la plataforma Filmin, ha rebut un nou reconeixement. En aquest cas ha estat al prestigiós Festival de Cinema B-Retina, que en la seva setena edició li ha otorgat el premi al millor llargmetratge festival online Filmin. La cinta dirigida per Pedro Miralles i estreneda just abans de la pandèmia a l’auditori de Manacor continua el seu camí triomfal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad