Inversors manacorins compren una finca de Sa Bassa per fer-hi pisos de luxe

Un grup d’inversors manacorins han comprat l’antiga finca de Can Babeley, situada en plena plaça de sa Bassa i que fa cap de cantó amb el carrer Pius XII. La intenció dels empresaris, que han pagat prop de 800.000 euros per l’immoble, es construir-hi fins a sis pisos d’alt standing, per la qual cosa hauran de dur a terme una gran obra de reforma que, en aquest cas, haurà de respectar l’estructura de la façana i els elements patrimonials catalogats.

Ara manquen els darrers tràmits per poder formalitzar la inversió i entrar el nou projecte a l’ajuntament de Manacor. Una obra que afectarà la planta baixa, els dos pisos i el sòtil de l’antiga finca del segle XIX, però no la part del celler soterrat, que no ha estat finalment inclòs en la compra-venda per diferències de preu amb la propietat. Can Babeley, que va ser entre d’altres coses l’Hotel Continental, una escola i una sabateria, feia anys que estava tancat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad