Inversors manacorins compren una finca de Sa Bassa per fer-hi pisos de luxe

Un grup d’inversors manacorins han comprat l’antiga finca de Can Babeley, situada en plena plaça de sa Bassa i que fa cap de cantó amb el carrer Pius XII. La intenció dels empresaris, que han pagat prop de 800.000 euros per l’immoble, es construir-hi fins a sis pisos d’alt standing, per la qual cosa hauran de dur a terme una gran obra de reforma que, en aquest cas, haurà de respectar l’estructura de la façana i els elements patrimonials catalogats.

Ara manquen els darrers tràmits per poder formalitzar la inversió i entrar el nou projecte a l’ajuntament de Manacor. Una obra que afectarà la planta baixa, els dos pisos i el sòtil de l’antiga finca del segle XIX, però no la part del celler soterrat, que no ha estat finalment inclòs en la compra-venda per diferències de preu amb la propietat. Can Babeley, que va ser entre d’altres coses l’Hotel Continental, una escola i una sabateria, feia anys que estava tancat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad