Detingut a Manacor un home per intentar clavar un ganivet al cap

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor van detenir dissabte passat un home d’origen marroquí de 46 anys, com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi.

Els fets van passar dissabte a la matinada, moment en què el detingut va arribar al seu domicili i li va retreure a la víctima, que també hi viu, que li havia robat 100 euros. Motiu pel qual es va iniciar una forta discussió que va continuar quan l’agressor li va llançar un calaix al cap, que la víctima va poder esquivar.

Moments més tard el detingut va agafar un ganivet de cuina i va intentar clavar-li al cap, alhora que amenaçava de mort la víctima, que es va poder defensar de l’agressió posant la mà, el que li va produir una ferida. Després d’uns minuts de nervis va poder fugir del domicili i es va personar en dependències policials per explicar els fets, per la qual cosa els agents van procedir a la recerca de l’agressor, fins a la seva detenció com a pressumpte autor dels fets. Hores més tard van trobar el ganivet amb què va dur a terme els fets a la terrassa del domicili, mig amagat, que va acabar essent reconegut per la víctima.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad