El número d’ingressos Covid a l’hospital deixa de ser preocupant

El número d’ingressats per Covid a l’hospital comarcal de Manacor s’ha anat reduint durant les darreres setmanes fins el punt de deixar de ser preocupant. Encara que, com explica la directora-gerent del centre, Catalina Vadell, no s’ha de badar i pensar que tota la feina està feta.

“Evidentment no ens podem oblidar de Covid, ja que el virus continua circulant, però sí que és cert que la situació és radicalment diferent de la de fa uns mesos. La tendència a tenir molt poca patologia Covid ja fa unes setmanes que es manté, i la nostra esperança és que seguim així, però no podem abaixar la guàrdia, i hem de seguir animant la gent que es vacuni, i que, sobretot les persones de risc, utilitzin màscara en situacions en què no es pugui mantenir la distància social”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad