El ‘google maps’ a la manacorina ja està en funcionament

Els parquímetres instal·lats al municipi de Manacor comptaran a partir de la setmana que ve amb codis QR per donar informació comercial i turística de tots i cada un dels nuclis de població del municipi. Els codis QR donaran accés a una nova aplicació és una base de dades de punts comercials i d’interès turístic del municipi. Els ciutadans podran tenir accés a aquesta informació, que els apareixerà en la llengua amb què tenen configurat el seu telèfon mòbil. De moment, s’ha desenvolupat en català, castellà, anglès, francès i alemany.

La nova base de dades de l’Ajuntament de Manacor compta amb 620 ítems geolocalitzats, tant de comerços com de punts d’interès turístic, classificats en 8 categories i 50 subgrups. En total, es pot trobar informació de 53 llocs d’interès turístic, 65 allotjaments, 341 comerços, 232 establiments d’oci, 92 centres de salut i benestar, 82 serveis, 20 administracions públiques i 5 forces de seguretat.

«Es tracta d’una base de dades molt àmplia. Hem de recordar que a principi de mandat ni el departament de Turisme ni el de Comerç no tenien cap tipus de base de dades i durant aquests tres anys les hem anat elaborant», ha assegurat la delegada, Maria Antònia Truyols. Es tracta, a més, d’una base de dades viva ja que l’Ajuntament de Manacor podrà anar fent noves incorporacions i actualitzar la informació existent.

L’aplicació compta amb la geolocalització dels comerços, amb l’horari d’obertura, el contacte i la raó social. Així mateix, també obre noves possibilitats, com ara rutes comercials o esdeveniments concrets, com les edicions futures de Manacor Encantat.

El projecte, que ha tengut un cost de 30.000 euros, ha estat subvencionat amb la recaptació de la borsa d’allotjaments turístics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad