Avís de tall d’aigua general avui a Manacor

La ciutat de Manacor pateix al llarg d’aquest dijous baixades importants de la pressió de l’aigua i, fins i tot, hi podria haver un tall generalitzat del subministrament. La tempesta elèctrica del passat 8 de setembre va provocar importants desperfectes als diferents pous d’aigua que gestiona la SAM a Manacor.

Els tècnics de la SAM han anat reparant al llarg d’aquesta setmana les diferents avaries i desperfectes provocats pels llamps. Amb tot, la reparació de l’avaria detectada a un fusible del transformador del pou de les Tapereres – que distribueix més del 40% de l’aigua del nucli de Manacor – no correspon a la SAM, pel que s’ha requerit la intervenció de la companyia elèctrica propietària del transformador.

S’espera que les tasques de reparació puguin ser duites a terme el més aviat possible. Pregam que els ciutadans disculpin les molèsties.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad