Neixen els ‘mini-sospiros’ per mullar en el cafè

La imatge

 

El dolç més característic i antic que encara perdura a Manacor, el ‘sospiro’, té un nou format. El forn de Can Munar, l’únic que encara en fa seguint la recepta tradicional i que després els reparteix en bosses per altres forns i tendes de tota Mallorca, ha inventat el ‘mini-sospiro’, amb la mateixa duresa, forma i color, però la meitat de gran. Bàrbara Munar, propietària del forn del carrer d’Artà, diu que està pensat per poder-se mullar millor dins el cafè amb llet de tota la vida.

De l’obrador de can Munar en surten entre 180 i 200 bosses de 490 grams cada setmana, una xifra superior a la de fa 10 anys, però inferior a la den fa 30 o 40, quan el ‘sospiro’ manacorí va arribar a ser un referent de molts de berenars tant locals com d’altres taules mallorquines.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad