Neixen els ‘mini-sospiros’ per mullar en el cafè

La imatge

 

El dolç més característic i antic que encara perdura a Manacor, el ‘sospiro’, té un nou format. El forn de Can Munar, l’únic que encara en fa seguint la recepta tradicional i que després els reparteix en bosses per altres forns i tendes de tota Mallorca, ha inventat el ‘mini-sospiro’, amb la mateixa duresa, forma i color, però la meitat de gran. Bàrbara Munar, propietària del forn del carrer d’Artà, diu que està pensat per poder-se mullar millor dins el cafè amb llet de tota la vida.

De l’obrador de can Munar en surten entre 180 i 200 bosses de 490 grams cada setmana, una xifra superior a la de fa 10 anys, però inferior a la den fa 30 o 40, quan el ‘sospiro’ manacorí va arribar a ser un referent de molts de berenars tant locals com d’altres taules mallorquines.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad