El menador manacorí Jaume Fluixà a punt pel campionat d’Europa

Aquest cap de setmana es disputa el Campionat Europeu de Conductors Professionals de Trot a Bèlgica, on el manacorí Jaume Fluxà serà el representant espanyol en aquesta gran cita europea. Demà dissabte 10 de setembre es disputarà la primera jornada de curses del campionat a l’hipòdrom de Mons, on es disputaran 4 curses puntuables a partir de les 20:00 hores. Diumenge 11 de setembre, serà l’hipòdrom de Tongres el que acollirà la segona jornada de curses del campionat, decidint així el guanyador del mateix.

Jaume Fluxà, Casc d’Or del trot espanyol del 2021, disputarà el seu primer europeu de conductors professionals, després de quedar fora del campionat el 2016 a la selecció de conductors pels criteris del campionat, i anul·lar-se l’europeu que s’havia de disputar a el 2020 a causa de la Covid-19. Jaume ha participat en més de quatre mil curses durant la seva vida esportiva, acumulant un total de 531 victòries.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad