Nit de nervis a Sa Torre

Un renou d’explosió va despertar ahir els veïnats del barri de Sa Torre de Manacor.  Damunt la 1,30h de la matinada un cotxe aparcat a l’alçada del número 1 del carrer de Vilafranca es va començar a calar foc (s’està investigant si de manera intencionada), cosa que va afectar també al vehicle que tenia estacionat just davant, que també va patir les conseqüències de les altes temperatures del foc.

Per si no fos suficient, una de les façanes es va començar a descloscar i la porta de la cotxeria feta de fusta va agafar un to negrós… fins que uns 10 minuts després va arribar un cotxe de la Policia Local acompanyant dues dotacions dels Bombers de Mallorca arribats des del polígon. Durant gairebé una hora va estar treballant per extingir l’incendi i fer unes primeres valoracions dels danys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad