Sostenibilitat i artesania per a la nova Fira de Setembre

La Fira de Setembre de Manacor torna enguany amb dues grans cites centrades en la sostenibilitat i l’artesania. El 17 de setembre, la plaça de sa Mora acollirà a partir de les 19 h de l’horabaixa el VI tast de cervesa artesana en què hi participaran sis cerveseries artesanes (Brusca Brewpub, Breaking brou, Lowther, Borrego Guacho, Mon i Sa Cerviseria); la vetllada comptarà amb la música swing de Monkey Doo i Swingtonizando. A més de cervesa artesana també es podrà gaudir de foodtrucks i d’una barra de refrescs.

El diumenge 18 de setembre, la fira tornarà a omplir l’avinguda del tren i ho farà amb tres eixos diferenciats. Els voltants de l’estació de tren acolliran les atraccions de fira per als més petits, mentre que la plaça de sa Mora i voltants seran l’epicentre de l’espai dedicat a la Transició ecològica – Manacor sostenible. La fira artesana amb les paradetes d’artesania ocuparà la resta de l’avinguda del Tren.

Dins el marc de la Fira de la Transició ecològica – Manacor sostenible hi haurà diferents tallers, com el que impartirà l’àrea de Medi Ambient del Consell de Mallorca sobre prevenció del malbaratament alimentari o el que organitza Palma Aquarium sobre el coneixement de la mar Mediterrània. Així mateix, també hi haurà espai per a entitats i una zona de jocs reciclats per als més menuts.

El delegat de Fires, Carles Grimalt, convida «els manacorins i manacorines a apropar-se i gaudir d’aquests dos dies i, sobretot, a prendre consciència que els recursos del nostre planeta són finits i que hem de fer una aposta ferma i decidida per conservar el que tenim i revertir els efectes del canvi climàtic».

El termini per a inscriure’s a la Fira finalitza el proper 14 de setembre inclòs. Les persones i entitats interessades, poden fer-ho mitjançant aquest enllaç: https://manacor.eadministracio.cat/catalog/t/0d6fd8ef-f759-410e-b575-7849d4a7a3ba

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad