El PP promet baixar els impostos locals després de les eleccions

El Partit Popular de Manacor ha encetat el nou curs polític amb la celebració d’una nova junta, en aquest cas telemàtica, per facilitar l’assistència de tots els afiliats que en formen part. La presidenta, Maria Antònia Sansó, ha presidit la sessió en què s’han tractat distints punts relatius a l’actualitat manacorina i a les línies que seguirà el Partit Popular al respecte en els propers mesos. 

D’aquesta manera, s’ha reiterat la negativa a mantenir la implementació de la ZPR tal i com està feta en l’actualitat. “Des del Partit Popular creim en afavorir la conciliació entre el tràfic rodat i els vianants, però de manera planificada, ordenada i consensuada al màxim, tal i com ja es va fer anys enrere”. 

“La fórmula que s’aplicà en el seu moment en indrets com la plaça de sa Bassa o el carrer Peral, s’ha demostrat que és bona i funciona. El temps així ho ha fet palès. Creim que adequar una zona per a vianants s’ha de fer de la mateixa manera: embellint l’entorn, afavorint que els veïnats i comerços gaudeixin de l’espai i limitant el tràfic de forma lògica”. 

Així mateix, des del Partit Popular s’ha reiterat el compromís de baixar els impostos després de les eleccions de maig de 2023. “Es fa necessari i urgent reactivar l’economia. Des de l’administració local s’ha de pal·liar el més que es pugui l’opressió que significa l’augment del cost de la vida (cistella de la compra, llum, gas, benzina…). L’ajuntament de Manacor disposa de diners en romanent, és el moment d’estar al costat dels ciutadans”. 

“Pel que fa a la piscina pública. Des del PP tenim clar que, una vegada aclarit el concurs de creditors que ara afecta la instal·lació, aquesta s’ha de reobrir copiant la formula d’altres pobles en que les piscines municipals funcionen amb un bon servei i solvència econòmica”, han conclòs des de la junta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad