Cristina Sureda ja és al campionat del món d’escacs a Romania

La jove jugadora manacorina Cristina Sureda, acompanyada per la seva mare, ja és al campionat del món d’escacs de Mamaia (Romania), després d’aconseguir el bronze al sub 14 i l’or al sub 16 del passat campionat d’Espanya. Poc més d’un mes de proclamar-se campiona idò, “ja està apunt de disfrutar de les onze rondes amb més de 600 jugadors i jugadores de 73 federacions internacionals, separats en 6 categories”, explica el seu pare Miquel. 

“Estic ben segur que ella farà tot el possible per quedar el més amunt i deixar la nostra terra ben representada, però el més important és que disfruti d’aquesta experiència que serà brutal. Podríem estar agraint a molta gent el suport que ens donau sempre, com sempre vos hem dit que els seus èxits també son vostres. El primer i més important el seu germà Miquel també gran jugador i gran culpable que na Cristina estigui jugant a escacs”.

“Però tot això és possible per tenir una gran família darrera que sense saber ni moure peça la majoria segueixen totes les partides possibles, uns bons amics que mai falta el missatge d’ànims, premsa local i autonómica que sempre l’han tractada molt bé, altres clubs no només d’escacs…”

Sureda també té un record pel Club Esportiu Reis i Dames de Llevant, Manuel Jesús Queirolo i David Pons, “sense oblidar les sessions amb n’Aina Maria que han estat tan importants. Per acabar i no menys important agraïm a l’empresa ConectaBalear i a la Federació Balear d’Escacs per l’ajuda econòmica que sempre és de gran ajuda”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad