“No entenem com l’Ajuntament encara no ha fet res per millorar el parc de Na Molla”

El PP local critica que molts manacorins han d’anar fora poble per atendre les necessitats dels seus fills

 

El Partit Popular de Manacor critica que no es cumpleixin els acords de ple aprovats fa un any respecte els més petits. “Manacor es fa dir ‘Ciutat de la Infància’. Malauradament en té ben poc en quant a jocs i instal·lacions. A l’octubre de 2021, fa quasi bé un any, l’ajuntament de Manacor en sessió plenària acordà per unanimitat la millora substancial del Parc de na Molla, una instal·lació que a dia d’avui segueix presentant un estat deplorable”, lamenta la líder del PP, Maria Antònia Sansó. 

“L’equip de govern no ha fet cap passa per donar compliment a l’acord de ple que ells mateixos votaren a favor. Cal recordar que a l’octubre del 2021 ja fou el Partit Popular qui, mitjançant una moció, demanà planificar, licitar i executar la instal·lació de noves activitats al parc de Na Molla, per tal d’adequar-lo com un espai d’oci exterior modern i atractiu per a totes les edats. A més, també s’aprovà intensificar el seguiment, control i fiscalització de la neteja, jardineria i manteniment dels parcs i les places del nostre municipi per part de les empreses concessionàries”. 

El Partit Popular no entén com “quasi un any després, des de l’equip de govern no s’ha impulsat cap mesura o acció per donar compliment a un important acord de plenari. Des del Partit Popular ens demanem els motius, a la vegada que instem als responsables municipals a complir els acords. Des del Partit Popular consideram que els ciutadans no obtenen cap benefici amb aquesta manera de fer política. Aprovar mocions de cara a la galeria i després no executar-ne el contingut és fer política de titular, buida de compromís social verídic”. 

“Mitjançant una nova moció que presentarem al plenari del pròxim dilluns 12 de setembre, recordarem a l’equip de govern el compromís que van adquirir al mes d’octubre de 2021 amb els més petits”. 

El PP local recorda, a més, que no són poques les famílies que opten per dur els seus fills a jugar a les instal·lacions de pobles veïnats. “Un fet que, com a manacorins, ens aver-gonyeix. Presumir de ser capital de comarca i no oferir uns serveis bàsics a la infàn-cia demostra una falta de compromís flagrant”. 

“Malauradament els manacorins i manacorines estam patint massa el fet d’haver de sortir de ca nostra per a atendre les necessitats dels nostres fills: per als jocs i l’oci, per a dur-los a natació, per celebrar els finals de curs… Uns fets censurables que haurien de fer replantejar les seves polítiques a l’equip de govern manacorí”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad